2009. november 8., vasárnap

Hansa - Eurokónusz Kft: Az év fürdőszobája pályázat

Az Eurokónusz Kft új bemutató termet nyitott Budapesten.  Ebből az alkalomból a HANSA-val karöltve egy pályázatot írt ki "Az év fürdőszobája" címmel. Ezen a pályázaton megvalósult munkákkal lehetett részvenni,  tervrajzot és  fotókat kellett benyújtani.Egy nemrégiben elkészült munkámmal  pályáztam, ami egy budapesti családi ház nagyméretű fürdőszobája volt.Megbízóm igényességének hála, jó minőségű, szép burkolatok,  Villeroy mosdók és HANSA csaptelepek, RAVAK fürdőkád  kerültek beépítésre.

Az összhatás nem hivalkodó, meleg hangulatú fürdőhelyiség, melyben még egy pihenőfotel is elfért. A luxust a Swarovski kristályos mennyezeti lámpa  képviseli.
A kiírásra 16 pályázat érkezett be, és nagy örömömre az első díjat én nyertem meg, ami egy 100.000,- Ft értékű,  HANSA csaptelepekre levásárolható utalvány volt.


A teljes családi házat egyébként a Szép Lak 2008. augusztusi számában lehet megnézni.


2 megjegyzés:

 1. Szerintem ez nagyon szép!

  Kedves Anna! Szerinted egy kisebb fürdőszobában is lehetséges ilyen elegeancia és kényelem elérése?

  VálaszTörlés
 2. Kedves Katalin!
  Köszönöm dicsérő szavaidat!
  Természetesen kisebb fürdőszobában is el lehet érni elegáns hatást,még ha egy pihenő fotel és egy lerakó asztal nem is fér el mindenhová.
  Jó megoldás lehet például a világos pasztell színek alkalmazása, amit csak egy-egy falszakaszon társítunk a kiválasztott árnyalathoz illő sötétebb, vagy mintás csempével. A szanitergyártók is odafigyelnek arra, hogy kifejezetten kisméretű fürdőszobákhoz is készítenek elegáns berendezési tárgyakat. Egy hatalmas tükör egy szép kerettel szintén jó térnövelő és luxus érzetet keltő eszköz. Nagyon fontos a jó megvilágítás, a mennyezeten és a tükör két oldalán is legyenek !szép! lámpák. A jó minőségű puha törölközők és kádkilépő, a polcon egy-egy szép gyertyatartó csodát tehet. A kiegészítők stílusát figyelmesen hangoljuk össze! És mindig legyen egy zárt szekrény, ahová az apró, színes holmikat, tisztítószereket eldughatjuk.
  Üdvözlettel:
  Anna

  VálaszTörlés

Tetszett a bejegyzés? Mondd el, mire gondolsz!