2015. április 8., szerda

TRILAK Arany ecset pályázat

A Trilak felkérésére részt veszek az Arany Ecset pályázat háttér munkálataiban.
Hogy lássátok, miről is van szó, idézek a sajtótájékoztató szövegéből:


"Színekkel a szürkeség ellen
A sztárok is kedvet kaptak egy kis falfestésre


Lakberendező, festő és lakossági pályázó. Ezekben a kategóriákban hirdette meg a Trilak, Magyarország vezető festékgyártója azt a fotópályázatot, amelynek végén áprilisban átadják majd az idei Arany Ecset Díjakat. Koós Réka, Puskás Peti, Farkasházi Réka és Csonka András is kedvet kaptak ahhoz, hogy otthonuk egy-egy helyiségét felújítsák, megszépítsék a színek segítségével." "Ők maguk ugyan nem neveznek be majd az Arany Ecset Díjra, de az áprilisi eredményhirdetést ők is kíváncsian várják."

-  Puskás Petiéknél öccsével, Danival közös otthoni dolgozószobájukat szeretnék újragondolni, itt szoktak stúdiózni és itt készülnek a The Biebers zenekar fotó- és videós munkálatai is.

Koós Réka egy romantikus, zsalugáteres faházban él, a Dunakanyarban. Eredeti elképzelése szerint az emeleten lévő hálószobáját szerette volna kifesteni, de végül a külső homlokzat és a terasz felújítása mellett döntött. 

Csonka András lakása néhány évvel ezelőtt teljes megújuláson ment keresztül,  azonban egy részre már nem került sor, és ez a nappaliból nyíló erkély.  Ezt a kis erkélyt a házfal színéhez kell majd igazítani, tehát egy korallos árnyalat kiválasztása fogja megadni az igazán tavaszias hangulatot.

Farkasházi Réka és családja Budapest szívében élnek egy belső kétszintes lakásban, amelyhez egy apró kis tetőterasz is tartozik. Rékáéknál szintén nemrég volt felújítás, de a terasz befejezése, felújítása az ősz beköszöntével elmaradt. Most ezt szeretné pótolni, hiszen náluk a baráti beszélgetések, vacsora utáni eszmecserék színhelye is a kis terasz. 

A színről még nincs elképzelése, örömmel hallgatja meg a Trilak lakberendező szakértőjének véleményét is.

Itt jövök tehát a képbe én. :)

Az elmúlt hetekben mind a négy művészt  felkerestük otthonában az Arterego Kommunikációs Ügynökség  képviselőjével Freund Judittal, a kivitelezést végző Pataki Imre festőmesterrel és a Trilak képviseletében Balogh Jánossal. 

A helyszíneket megtekintve és meghallgatva az elképzeléseket, hamar kialakítottuk a koncepciót, és kiválasztottuk a színeket 


Elsőként Puskás Peti és Dani dolgozószobáját újítottuk fel. A nagy méretű szoba egyik falára geometrikus mintát terveztem, a többi fal hófehér lett. 

A színek kiválasztásánál figyelembe vettük az együttes logójában szereplő pink és kék színeket és ezeket alkalmazva készült el a terv.

A vonalak felrajzolása és az alapszínek felfestése után eltérő  mennyiségű fehér festéket keverve az alapszínekhez, világosítottuk a különböző mértani alakzatok színeit.
És a végeredmény:


Dani már be is költözött. :)
 
... és Peti is A Butlers-től kiválasztott dekorációkkal tettük  még otthonossá ezt az egyedi,  fiatalos enteriőrt. Egy kis  ízelítő: A további helyszínekről később rakom fel a fotókat, de annyit elárulhatok, hogy sok szép dolgot válogattunk még a Butlers-nél. 
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Tetszett a bejegyzés? Mondd el, mire gondolsz!