2015. június 23., kedd

Fürdőszoba válogatás saját munkáimból


Összegyűjtöttem néhány fényképet megvalósult munkáimból, a teljesség igénye nélkül. Sajnos nem mindig kapok engedélyt a kész lakás fotózására, és olyan is előfordul,  hogy nem a terveknek megfelelően készül el a kivitelezés akár a megrendelő döntése alapján, akár a kivitelező hibájából.
Ezek a kiragadott példák azt bizonyítják, hogy érdemes jó szakembereket és minőségi anyagokat alkalmazni. Fekete - fehér fürdőszoba egy vidéki házban:


Vidéki fürdő infra szaunával:


        Látványterv


Fürdő és wellness egy budapesti családi házban:Barna - fehér - arany  fürdő Aparici csempékkel:Agárdi pálinkafőzde női mosdó:Pici fürdő Budapesten:Álomépítők I. évad, Újbarok és Ónod családi házak fürdőszobái (Dudás Zsuzsannával közös munka)

Vidéki családi ház fürdőszobája minimálisan burkolt falakkal:

3 megjegyzés:

 1. Gyönyörű fürdőszobák!! Eddig majd' megvesztem a szögletes formákért, viszont az a domborodó kád csodálatos (felülről 10. sor)! A kádat a közeljövőben szeretném lecserélni. Szerinted szögletes mosdókagyló mellett nagyon bután nézne ki egy ahhoz a kádhoz hasonló, domborodó forma? Vagy a két fő elemnek nem muszáj teljesen összhangban lennie? Csak egy kis segítség, ez a jelenlegi mosdókagylóm, segítségedet köszönöm előre is: http://szerelvenybolt.hu/szaniter/fajanszok/mosdok/kolo-quattro-mosdo-50x32-cm-pultra-ultetheto-kolo-reflex-felulet-k21650900?returnurl=%2fszaniter%2ffajanszok%2fmosdok%2fall-m%25c3%25a1rka%2fall-elhelyez%25c3%25a9s%2fall-m%25c5%25b1k%25c3%25b6d%25c3%25a9si-elv%2fall-anyag%2fall-function%2fall-extr%25c3%25a1k%2fall-csatlakoz%25c3%25a1s%2faszimmetrikus%2csz%25c3%25b6gletes%2f%3fpage%3d5%26sort%3dinventory

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Nikolett! A fotón lévő kád egy kétszemélyes RAVAK gyártmány, meglehetősen nagy helyet foglal.
   Lehet, hogy nem nézne ki nagyon bután, de megmondom őszintén, én szeretem egy gyártótól kiválasztani a szanitereket, mert előfordulhat, hogy más - más árnyalatú a két darab. Nézz körül inkább a KOLO kínálatában, hátha találsz valami ívesebb, gömbölydedebb formát. Nekem például tetszik a Clarissa, ami egy ovális forma. :)

   Törlés
 2. Ó ez a Clarissa tényleg nagyon szép, köszönöm szépen a segítségedet és a tanácsodat! :)

  VálaszTörlés

Tetszett a bejegyzés? Mondd el, mire gondolsz!