2012. augusztus 4., szombat

ÖTKARIKÁS TÉRRENDEZÉS

Éppen 4 évvel ezelőtt, a pekingi Olimpia idején terveztük meg kollégáimmal az őszi BNV Trendszigetét, mely stílszerűen az
címet kapta.

Koncepciónk szerint az öt földrész egy-egy lakását építettük fel, elképzelt ügyfeleink igényeire szabva.

Jómagam Dudás Zsuzsannával és Hegyiné Soós Ilonával Európát választottuk, és egy fiatal fotóriporter otthonát képzeltük el és valósítottuk meg.

Európa színe a kék, így mi is e színt alkalmazva dolgoztunk. Mellette a fehér jelenik meg dominánsan, valamint a fekete és néhány acélos kék árnyalat a dekorációban.

Fotóriporterünk konyhájába a Zaccariotto cucine  fehér üveg frontú konyhabútorát választottuk, hozzá a MIELE készülékeit, a konyhasziget tetejére az LG Hi - Macs acril munkalapját.


A mosogató csaptelep az akkor újdonságnak számító LED világítással ellátott Hansa  termék, a szagelszívók pedig a Whirlpooltól érkeztek.

A kanapét a Quattro Mobilitól kaptuk kölcsön, a szőnyeget pedig Dudás Zsuzsi elképzelése alapján a SOVA - Bagolyné Kft készítette el enteriőrünkhöz.

A kanapéval szemben a fekete üvegfal (Fehér András munkája)  mögé elrejtettünk egy televíziót, melynek működtetését a Berker intelligens rendszere biztosította. Az elektromos kandalló a FABER terméke.

Standunkon forgatott az Ötletház is. Itt palotás Petrával beszélgetek :)
Az étkező bútort a DESIDEA-tól rendeltük. 


Mellettünk épült fel Afrika egy otthona Bárdóczky Andrea és csapata - Mile Izabella, Varga András - tervei alapján.


Andiék szintén egy nappali - konyha - étkező együttest hoztak létre, rengeteg természetes anyagot és meleg színeket alkalmazva. Az étkező falán lévő bőrhatású tapétának is nagy sikere volt.

Amerika képviselte a valódi luxust. Dávid Juli, Török Bernadett és Martin Orsolya egy olyan enteriőrt valósítottak meg, ahol a hatalmas televízió mellett  még egy Harley Davidson is helyet kapott. Bárpult, bio-etanol kandalló, arany, szőrme és csillogás...Ausztrália az olimpiai öt-karikában a zöld színt kapta, így a lányok -Koronczay Noémi, Szinger Melinda és Balla Enikő  - által elképzelt sportoló otthonához  is ezt a színt választották. 
Az enteriőrben szereplő szőnyeg Paczona Márta iparművész alkotása, mely a 

Formatervezési Nívódíj pályázat egyik darabja volt 2008-ban.

A tengerparti  apartman hangsúlyos része a terasz,
melynek falát  az ősi kultúra színvilágát megelevenítve, a tervezők saját kezűleg festették 3 napon keresztül.Végül Ázsia következik.
Pocsay Júlia, Axmann Kati és  Babiák Eszter egy japán enteriőrt hoztak létre teázóval és fürdővel.

 A Sakura ihlette pihenő övezet egy ázsiai sportoló otthona.

A csapat egy része és a  
  projektvezetők: Muzslay Jakabos Annamária és Susán Piroska.
2008. október

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Tetszett a bejegyzés? Mondd el, mire gondolsz!